LEGO® Harry Potter – Julekalender 76438 – 24 Låger – 301 Dele

320 kr.

Oplev magien fra Harry Potter med denne julekalender fyldt med 24 spændende overraskelser. Perfekt til fans og LEGO-entusiaster.

Køb her

Varenummer (SKU): 1595901116051772 Kategori:

Glæd dig til en magisk jul med LEGO® Harry Potter Julekalenderen. Denne betagende julekalender er fyldt med overraskelser og eventyr, der vil fortrylle hele familien gennem december. Med 24 låger fulde af sjove og spændende LEGO® Harry Potter byggesæt, kan du skabe din egen magiske verden i løbet af julemåneden.

Forbered dig på at udforske de ikoniske steder fra Harry Potters univers, såsom Hogwarts, Diagonalstræde og den forbudte skov. Med 301 dele at lege med, kan du skabe din egen version af de velkendte scener og opleve nye eventyr med Harry, Hermione, Ron og alle dine yndlingskarakterer.

Hver dag i december vil være en ny mulighed for at bringe magien til live, når du åbner en ny låge og finder en overraskelse, der venter på dig bagved. Byg fortryllende Hogwarts-kulisser, magiske væsner og sjove tilbehørsdele, der vil gøre din julekalenderoplevelse uforglemmelig.

Uanset om du er en trofast Harry Potter-fan eller en ny tilhænger af den fortryllende verden, vil LEGO® Harry Potter Julekalenderen give dig timevis af sjov og kreativ leg. Lad din fantasi flyve frit og skab din egen magiske jul i selskab med Harry Potter og hans venner.

Tag del i dette eventyr og få en julekalender, der vil bringe smil, latter og magi til hele familien denne jul. Bring Hogwarts ind i dit hjem og lad magien begynde med LEGO® Harry Potter Julekalenderen 76438 – en julekalender, der vil fortrylle både børn og voksne og skabe uforglemmelige minder, der varer langt ud over juleaften. Bestil din julekalender i dag og vær klar til at opleve en jul fuld af magi og eventyr.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “LEGO® Harry Potter – Julekalender 76438 – 24 Låger – 301 Dele”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.