30633 LEGO Friends Skate Ramp

30 kr.

Byg dit eget skate-eventyr med LEGO Friends Skate Ramp. Udforsk din kreativitet og bliv en modig skateboarder med dette spændende og sjove byggesæt.

Køb her

Varenummer (SKU): 8740401333397291 Kategori:

Med 30633 LEGO Friends Skate Ramp kan du tage dine skateboarding færdigheder til nye højder. Dette fantastiske LEGO sæt fra Friends serien er perfekt til kreative børn, der elsker at udføre seje rollespil og tricks på deres skateboard.

Sættet indeholder to bygbare ramper, som giver dig mulighed for at skabe den ultimative skatepark. Udfør svingende kurver, høje hop og imponerende grind som en ægte professionel skater.

En af de bedste ting ved dette LEGO sæt er, at du kan tilpasse Lianns skateboard med hjul i forskellige farver. Brug din fantasi og redesign skateboardet til at passe til din egen personlige stil og kreativitet.

Med 48 forskellige elementer er dette sæt ikke kun sjovt og underholdende, men det giver også masser af udfordringer og stimulerer børns fantasi og kreativ tænkning. Udvikl dine byggefærdigheder og skab den ultimative skatepark med dette fantastiske LEGO sæt.

Tag dine venner med på en skateboarding-eventyr og vis dem dine færdigheder med 30633 LEGO Friends Skate Ramp. Dette er det perfekte sæt til alle LEGO og skateboarding entusiaster, der ønsker at kombinere deres to passioner på en sjov og kreativ måde. Lad os komme i gang med at bygge og sætte fart på skateboardet.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “30633 LEGO Friends Skate Ramp”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.