42637 LEGO Friends Julekalender 2024

250 kr.

Gør julen magisk med LEGO Friends Julekalender 2024. Få 24 overraskelser og skab uforglemmelige øjeblikke med vennerne. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 8740401340405862 Kategori:

Træd ind i en magisk juleverden med den fortryllende LEGO Friends Julekalender 2024. Denne højst elskelige julekalender er skabt til at bringe glæden og festlighederne fra julemåneden ind i dit hjem på en unik og sjov måde. Med 24 overraskelser gemt bag de farverige låger kan børn fra 6 år og opefter nyde en daglig dosis af byggeglæde og spænding i dagene op til jul.

Bag hver låge gemmer der sig en ny og spændende LEGO Friends figur eller element, som børnene kan bruge til at skabe deres egen julefortælling. Lad dem udforske en verden fyldt med eventyr, venskab og magi, når de finder figurer som lille Olly, lille Paisley, Paisleys mor, far og lillesøster blandt andre.

Med denne julekalender får børnene ikke kun en sjov og spændende byggeoplevelse, men også muligheden for at udvikle deres kreativitet, fantasi og motoriske færdigheder. Lad dem skabe deres egne juleeventyr og blive en del af den hyggelige LEGO Friends juletradition.

Så tag din familie med på en eventyrlig juleculvatur med LEGO Friends Julekalender 2024. Lad julemagien fylde jeres hjem, og skab varige minder sammen, som I vil skatte resten af livet. Giv børnene en julekalender, der ikke kun tæller ned til juleaften, men også skaber smil, glæde og samhørighed hver eneste dag i december._TRANSFORM_HAPPY_COMMUNITY.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “42637 LEGO Friends Julekalender 2024”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.