Tilbud!

Guardians of the Galaxy julekalender 2022 – 76231 – LEGO Super Heroes

Original price was: 299 kr..Current price is: 249 kr..

Gør julen unik med Guardians of the Galaxy julekalenderen 2022 fra LEGO Super Heroes. Fyldt med spænding og 24 fantastiske overraskelser.

Køb her

Varenummer (SKU): 5447600201374664 Kategori:

Er du klar til at opleve en intergalaktisk julekalenderoplevelse? Så har vi det perfekte produkt til dig – Guardians of the Galaxy julekalender 2022 fra LEGO Super Heroes.

Lad os fejre julen med stil og spænding ved at åbne 24 fantastiske gaver, der er inspireret af dine yndlingsbeskyttere af galaksen. Med denne julekalender vil du ikke kun få den sædvanlige chokolade, men også spændende LEGO byggesæt, der tager dig med på en uforglemmelig rejse.

Hver dag vil du vågne op med en ny overraskelse, der venter på dig bag lågen. Måske får du en minifigur af Star-Lord, Gamora eller Rocket Raccoon, klar til at kæmpe mod skurkene i rummet. Eller måske får du et lille LEGO rumskib, der kan skyde af sted i den uendelige galakse. Uanset hvad, vil din fantasi og kreativitet få frit løb, mens du bygger og leger med LEGO Guardians of the Galaxy julekalenderen.

Med dette LEGO sæt kan du skabe uforglemmelige juleminder, som vil gøre dig til stjernen under træet. Forestil dig glæden i dine børns øjne, når de åbner hver låge og opdager de spændende gaver indeni. Det er den perfekte måde at sprede julestemning og samtidig foster deres kærlighed til byggeklodser og superhelte.

Så tøv ikke med at skabe en legendarisk jul i år og reserver din Guardians of the Galaxy julekalender 2022 for kun 249 kr. Sammen kan vi skabe en jul, der er fyldt med eventyr, fantasi og superheltetræning. Få fat i denne magiske julekalender og lad Guardians of the Galaxy bringe glæden ved julen til nye højder.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Guardians of the Galaxy julekalender 2022 – 76231 – LEGO Super Heroes”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.