Bathtub Gin Fl 70

299 kr.

Opdag den perfekte balance mellem klassisk gin og overraskende botanicals med Bathtub Gin. En unik spiritusoplevelse, der skiller sig ud fra mængden.

Køb her

Varenummer (SKU): 7105700194256992 Kategori:

Nogle gange har man brug for lidt luksus i hverdagen, og Bathtub Gin FL 70cl er præcis det, der kan give dig den ultimative luksusoplevelse. Med sin fedme, renhed og friskhed vil denne gin bringe dine smagsløg på en uforglemmelig rejse gennem en verden af dybe enebær, friske citrusskaller, krydret kardemomme, varm kanel og pikant kryddernellike.

Skabt med omhu og dedikation ved hjælp af traditionelle metoder, er Bathtub Gin en sand perle blandt gins. Hver eneste flaske er fyldt med infusioner af friske og høj kvalitets botanikker, der er blandet med en high-proof spirit for at sikre en intens og kompleks smag.

Forestil dig at sippe på din G & T, mens du lukker øjnene og lader smagene danse på din tunge. Bathtub Gin inviterer dig til at udforske dets nuancer og aromaer, og med hver slurk vil du opdage nye lag af smag, der vil fortrylle dine sanser.

Lad Bathtub Gin FL 70cl være din trofaste følgesvend, når du ønsker at skabe uforglemmelige øjeblikke med venner og familie. Tag en pause fra hverdagens travlhed, og tag dig tid til at nyde og værdsætte de finere ting i livet.

Opgrader din drinkoplevelse med Bathtub Gin FL 70cl – den ultimative gin til den eventyrlystne og kræsne smagssans. Gør dig klar til at opleve gin på en helt ny måde og lad dig blive fortryllet af denne udsøgte skat fra gin-verdenen. Slå dig ned, tag et sip og lad Bathtub Gin transportere dig til en verden af ren luksus og velvære.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bathtub Gin Fl 70”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.