Tilbud!
,

Disney Julekalender – Gurli Gris

Original price was: 199 kr..Current price is: 169 kr..

Forkæl dine børn med den sødeste julekalender. Fyldt med sjove Gurli Gris overraskelser hver dag. Gør julen magisk med Disney og Gurli Gris.

Køb her

Varenummer (SKU): 6241602088541338 Kategorier: ,

Gør dig klar til en magisk julemåned med Disney Julekalender – Gurli Gris. Denne ekstraordinære julekalender er fyldt med sjov og glæde, og den vil utvivlsomt sprede julestemning i hele huset.

Når du åbner dørene på denne vidunderlige julekalender, vil du blive mødt af en overraskelse hver eneste dag i december. Du finder alverdens skønne gaver og små fornøjelser bag hver låge – lige fra farverige spidser og viskelædere til spændende mini puslespil og stempler.

Men det stopper ikke der. I denne fantastiske julekalender finder du også en notesblok, laser stickers, en mini pop-up farveblyant og så meget mere. Du vil blive overrasket over, hvor mange skønne overraskelser der gemmer sig bag lågerne.

Gurli Gris og hendes elskede venner vil følge dig hele vejen igennem julemåneden og sørge for, at du har en uforglemmelig tid. Disse søde karakterer vil helt sikkert gøre det ekstra sjovt og spændende at åbne hver låge.

Så lad os fejre julen på den mest magiske måde med Disney Julekalender – Gurli Gris. Skab minder der varer ved og del glæden og spændingen med venner og familie. Gå ikke glip af denne fantastiske mulighed for at bringe lidt ekstra magi ind i julen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Disney Julekalender – Gurli Gris”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.