Julekalender – Glædelig Jul (24 x 50 brikker)

329 kr.

Giv dine nærmeste en uforglemmelig jul med denne særlige julekalender. M

Køb her

Varenummer (SKU): 5734200006154815 Kategori:

Træd ind i en verden af magi, glæde og forventning med vores helt særlige julekalender – Glædelig Jul.
Denne unikke julekalender er ikke som de traditionelle, hvor man bare får en lille chokolade hver dag. I stedet får du 24 puslespil, der vil sprede glæde og hygge i hele december.

Når du åbner hver dagens låge, vil du blive mødt af en æske, der gemmer på et spændende puslespil. Med hele 50 brikker i hvert puslespil, vil du blive udfordret og underholdt i timevis.

Men det er ikke alt. På bagsiden af hver æske er der også et overraskelsesbillede. Simon Treadwells fantastiske illustrationer vil fortrylle dig og føre dig ind i en verden af juleglæde.

Du kan nyde disse magiske øjeblikke alene eller sammen med dine nærmeste. Lad julehyggen sprede sig i hjemmet, mens I bygger puslespil sammen og skaber minder, der varer ved.

Glædelig Jul julekalenderen er mere end bare et stykke legetøj – den er et symbol på den fantastiske tid, vi går i møde. Lad glæde og forventning fylde dit hjerte, mens du åbner hver låge og bringer puslespilsstykkerne sammen.

Giv dig selv eller en du holder af den perfekte julegave med vores unikke julekalender – Glædelig Jul. Skab magi i december og skab minder, der vil vare evigt.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Julekalender – Glædelig Jul (24 x 50 brikker)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.