LEGO BATMAN: FILMEN – 71017 – LEGO Minifigures

49 kr.

Bliv samleren af de ikoniske LEGO BATMAN minifigurer. Oplev det ultimative kryds mellem sjov, action og superhelt-universet.

Køb her

Varenummer (SKU): 5447600201192741 Kategori:

Træd ind i LEGO Batman’s fantastiske verden med denne utrolige kollektion af LEGO Minifigures. Denne serie er inspireret af den elskede LEGO BATMAN: FILMEN og kommer med hele 20 unikke figurer, der alle er Limited Editions.

Hver figur kommer med sin egen specielle fremvisningsplade, så du kan vise dem stolt frem i din samling. Kig nærmere og find den ikoniske Batman, Batgirl, Robin, Jokeren og mange flere. Hver figur er detaljeret og omhyggeligt designet for at afspejle deres personlighed og karakteristiske egenskaber fra filmen.

Lad din fantasi flyve, når du genoplever de episke kampe mellem Batman og hans mest frygtindgydende fjender. Med disse Minifigures kan du skabe utallige spændende eventyr og tage LEGO BATMAN: FILMEN til nye højder.

Brug disse figurer til at udvide din LEGO-samling, bygge en forbløffende Batcave eller tilføje en ekstra dimension til dine LEGO Batman-tematiserede sæt. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Tag på opdagelse i LEGO BATMAN: FILMEN-universet, og sæt gang i den ultimative byggeoplevelse med disse eksklusive og unikke Minifigures. Sætter din indre superhelt fri, og gør dig klar til en verden fuld af action og eventyr.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “LEGO BATMAN: FILMEN – 71017 – LEGO Minifigures”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.