Muppets – 71033 – LEGO Minifigures

49 kr.

Få Muppet-magien til at leve i dine legedage med disse sjove og farverige LEGO Minifigures. Skab uforglemmelige eventyr med Kermit, Miss Piggy og alle de elskede Muppets.

Køb her

Varenummer (SKU): 5447600201192803 Kategori:

Kan du lide Muppets? Så er denne LEGO Minifigures pose lige noget for dig. Forkæl dig selv eller en anden LEGO minifigursamler med denne fantastiske pose fuld af nostalgiske figurer.

Inden i posen gemmer der sig en lækker overraskelse – enten en af de 12 ikoniske Muppet-figurer. Fra den sjove og farverige Kermit the Frog til den skøre og uforudsigelige Miss Piggy, vil du finde dig selv med en unik og elskelig karakter i dine hænder.

Hver figur kommer med sin egen lille verden af tilbehør, så du kan lege og skabe dine egne uforglemmelige historier. Uanset om det er en mikrofon, en tryllestav eller en kamera, er der masser af sjove og fantasifulde muligheder.

Men det er ikke alt. Med i posen finder du også en informationsfolder, der dykker ned i hver figurs historie og giver dig en fornemmelse af deres personlighed. Det er som at have dit eget Muppet-univers i din hånd.

Så gå ikke glip af chancen for at tilføje disse fantastiske Muppet-figurer til din samling. Lad din fantasi blomstre og genopliv de magiske øjeblikke fra showet ved hjælp af disse mindeværdige LEGO Minifigures. Bestil din pose i dag og træd ind i en verden af ren Muppet-magi.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Muppets – 71033 – LEGO Minifigures”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.