Obelisker I Rom – Lise Manniche – Bog

290 kr.

Rejs tilbage i tiden med Obelisker i Rom. Udforsk historiens mysterier med Lise Manniches fascinerende bog om antikkens monumenter.

Køb her

Varenummer (SKU): 4884602119289324 Kategori:

Vil du fordybe dig i mysteriet og magien ved de ægyptiske obelisker, så er ‘Obelisker I Rom’ lige bogen for dig. Skrevet af den anerkendte forfatter Lise Manniche, tager denne bog dig med på en uforglemmelig rejse gennem historie og kultur.

Gennem de sider af ‘Obelisker I Rom’ vil du blive indhyllet i ægyptiske faraoners storslåede verden, hvorfra disse majestætiske monumenter stammer. Du vil stå ved foden af de 13 imponerende obelisker, der stadig pryder Roms gader.

Bliv fortabt i historierne, som disse obelisker har at fortælle. Rejs tilbage i tiden og oplev den ærefrygtindgydende ægyptiske civilisation, hvor de blev skabt som en manifestation af kongemagten. Mærk suset af deres genanvendelse i det gamle Rom og oplev, hvordan de dukkede op i en ny kontekst, som symboler på kejserdømmets storhed.

Gennem omhyggeligt forskning og detaljerede beskrivelser bringer Lise Manniche obeliskernes nye liv i pavernes Rom til live. Du vil erfare, hvordan de kom til at symbolisere den kristne religion og blev en del af byens religiøse arkitektur.

Tag med på denne fascinerende rejse, hvor du vil blive beriget med en dyb forståelse for disse spektakulære obelisker og deres betydning for både Ægypten og Rom. ‘Obelisker I Rom’ vil åbne dine øjne for deres subtile ikonografi, ornamentik og symbolik.

Kom tættere på fortiden, og fordyb dig i æstetikken og historien bag Roms ægyptiske obelisker. Med ‘Obelisker I Rom’ i dine hænder er du sikret en berigende og inspirerende læseoplevelse, der vil vække din nysgerrighed og begejstre dig for ægyptisk og romersk kultur.

(OBS: Denne beskrivelsen er en kreativ og inspirerende produktbeskrivelse og er ikke baseret på virkeligheden)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Obelisker I Rom – Lise Manniche – Bog”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.