Tilbud!

Pokemon TCG Holiday Calendar 2022 (Adventskalender/Julekalender)

Original price was: 600 kr..Current price is: 500 kr..

Giv dig selv en magisk juletid med vores Pokemon TCG Holiday Calendar 2022. Få en unik Pokemon-kortoplevelse hver dag – den perfekte gave til alle Pokemon-fans.

Køb her

Varenummer (SKU): 10165100007314690 Kategori:

Vi inviterer dig til at opleve magien ved julen på en helt ny måde med vores Pokemon TCG Holiday Calendar 2022. Denne julekalender er skabt til alle Pokemon-elskere, der ønsker en ekstra dosis spænding og glæde i december.

Bag hver låge gemmer der sig en overraskelse, der vil tage dit Pokemon-eventyr til nye højder. Du kan finde alt fra spændende booster packs, der giver dig mulighed for at udvide din samling af kort, til sjove promokort, der er eksklusive for denne julekalender. Tænk dig at åbne en låge og finde et sjældent kort, som du altid har ønsket dig.

Men det stopper ikke der. Ved siden af kortene vil du også finde fantastisk tilbehør, der gør din Pokemon-oplevelse endnu mere mindeværdig. Fra klistermærker til pinde og måske endda en lille Pikachu-figur – disse overraskelser vil helt sikkert skabe et smil på dine læber og vække den indre Pokemon-træner i dig.

Så hvorfor vente? Start nedtællingen til julen med vores Pokemon TCG Holiday Calendar 2022. Giv dig selv eller en Pokemon-elsker i dit liv en uforglemmelig oplevelse, hvor hver dag bliver en festlig leg med overraskelser og glæde. Lad os bringe magien og eventyret ved Pokemon ind i din jul.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Pokemon TCG Holiday Calendar 2022 (Adventskalender/Julekalender)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.