Cigaretter, Whisky, Piger Og Penge – Kirsten Stubbe-teglbjærg – Bog

260 kr.

Oplev den vanvittige verden gennem Kirsten Stubbe-teglbjergs øjne. En fængslende og provokerende rejsedagbog fyldt med cigaretter, whisky, piger og penge. Tag med på eventyr nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 4884600124859142 Kategori:

Cigaretter, Whisky, Piger Og Penge – Kirsten Stubbe-teglbjærg – Bog

Rejs tilbage i tiden og træd ind i en spændende verden af smugleri og eventyr. Tag på en historisk rejse til 1960’ernes Danmark, hvor smuglerne blev folkeheltene, der forsynede danskerne med billige cigaretter og sprut.

I Cigaretter, Whisky, Piger Og Penge får du muligheden for at dykke ned i historien om de danske smuglere. Kirsten Stubbe-teglbjærg har skabt et imponerende værk, der bringer fortiden til live og giver dig et helt unikt indblik i smuglernes forunderlige verden.

Gennem spændende fortællinger og autentiske beretninger bliver du draget ind i en tid, hvor omstændighederne krævede kreativitet og mod. Lær om smuglernes metoder, udfordringer og ikke mindst deres forhold til cigaretter, whisky, penge og piger.

På siderne af denne bog vil du blive grebet af spænding og fascination. Kirsten Stubbe-teglbjærg formår at formidle smuglernes eventyr på en måde, der får dig til at føle dig som en del af deres farlige, men fængslende rejse.

Cigaretter, Whisky, Piger Og Penge er ikke kun en bog om smugleriet, men også en fortælling om samfundet og dets fascination af det forbudte og det utæmmede. Det er en rejse, der vil blive husket og diskuteret i mange år fremover.

Tag med på denne unikke historiske rejse og lad dig inspirere af smuglernes modige eventyr. Grib denne bog i dag og oplev et stykke Danmarkshistorie, der vil fænge og begejstre.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Cigaretter, Whisky, Piger Og Penge – Kirsten Stubbe-teglbjærg – Bog”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.