Tilbud!

Disney Madkasse – Frost II

Original price was: 39 kr..Current price is: 33 kr..

Opgrader dit barns frokosttid og tag dem med på et eventyr med denne magiske Disney Madkasse – Frost II. Perfekt til at opbevare lækre måltider til skole eller udflugter. Bestil i dag.

Køb her

Varenummer (SKU): 6241602088542333 Kategori:

Lad dig fortrylle af magien fra Frozen II med denne smukke Disney madkasse. Med et motiv i klare, livlige farver vil denne madkasse bringe eventyret fra Arendelle direkte ind i dit måltid.

Med sin holdbare konstruktion og perfekte størrelse er denne madkasse ideel til skole, arbejde eller udflugter. Den sikrer, at dine snacks og sandwiches forbliver friske og velsmagende hele dagen.

Det ikoniske Frost II-motiv er en fryd for øjet og vil uden tvivl begejstre både børn og voksne. Fra det majestætiske Elsa til den modige Anna, er karaktererne fra Frost II elsket af alle generationer.

Vær en del af det magiske Frozen-univers og få denne Disney madkasse med det betagende Frost II-motiv. Det er en fantastisk gave til enhver Disney-fan eller til dig selv, der ønsker at tilføje lidt tryllestøv til din daglige madpakke. Så lad være med at vente længere – tag plads ved bordet og begynd dit eget eventyr med denne fantastiske madkasse fra Disney Frost II.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Disney Madkasse – Frost II”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.